Some title

Some Subtitle
Єднаймося для того, щоб допомагати іншим

Єднаймося для того, щоб допомагати іншим

2017-06-03 16:00:00

Церква «Царство Боже» спільно з супермаркетом «Сільпо» (по вул. Кравчука, 23) провели акцію з нагоди Дня захисту дітей. Захід тривав з 30 травня до 3 червня і був спрямований на збір продуктів і засобів першої необхідності для дітей з соціально незахищених сімей. «Нас вразило те, що в час, коли так багато людей просять про допомогу і чимало з них вдаються до обману, лучани не залишаються осторонь від можливості підтримати потребуючих, – ділиться враженнями організатор акції Оксана Третяк. – Тішить те, що не зважаючи на складну економічну ситуацію у людей нашого міста залишається віра в найкраще і бажання допомогти дітям. За ці кілька днів ми змогли зібрати досить речей, аби сформувати 12 великих і містких пакунків. В них – від шоколаду і печива до макаронів, круп і деяких гігієнічних засобів».

На славу потрудилися волонтери церкви «Царство Боже» - вони детально розповідали перехожим про потреби дітей і пропонували їм долучитись до акції. Також вони вручали листівки з інформацією про свято Трійці.

Підбиття підсумків акції відбулося у перший день Трійці. Оскільки «Царство Боже» впродовж багатьох років співпрацює з Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служителі змогли запросити на богослужіння найбільш потребуючі сім’ї. Всі вони щиро дякували за отриману допомогу, а окремі з них проказали молитву покаяння. Також під час богослужіння для дітей були організовані веселі ігри та розваги поблизу церкви.

«Це не перша і не остання акція, яку ми проводимо для того, щоб принести хоч трохи Божої любові і світла у життя потребуючих людей, - зазначає пастор церкви «Царство Боже» Олександр Рудинець. – Ми дуже дякуємо всім лучанам, які небайдужі до потреб інших людей, дякуємо волонтерам церкви «Царство Боже» і, звичайно, магазину «Сільпо», який поруч із нашою церквою і з радістю підтримав нас у проведенні цієї акції. Найбільше нас вразило те, що люди самі не дуже багаті, але все одно діляться з іншими».

Єднаймося для того, щоб допомагати іншим 0Єднаймося для того, щоб допомагати іншим 1Єднаймося для того, щоб допомагати іншим 2Єднаймося для того, щоб допомагати іншим 3Єднаймося для того, щоб допомагати іншим 4Єднаймося для того, щоб допомагати іншим 5Єднаймося для того, щоб допомагати іншим 6Єднаймося для того, щоб допомагати іншим 7Єднаймося для того, щоб допомагати іншим 8Єднаймося для того, щоб допомагати іншим 9