Some title

Some Subtitle
Святкування Різдва у церкві "Царство Боже"

Святкування Різдва у церкві "Царство Боже"

2019-01-14 13:55:00

Різдвяне богослужіння у церкві «Царство Боже» зібрало кілька сотень вірян та запрошених гостей. Традиційно свято розпочалось загальним колядуванням і піснями прославлення народженого Сина Божого. Також різдвяні пісні виконували вихованці недільної школи і учасники молодіжного клубу «WaterWalkers».

Під час проповіді єпископ Олександр Рудинець закликав усіх присутніх задуматись над значенням Різдва і не зволікати з рішенням прийняти Ісуса своїм Спасителем. Ще більш глибокого змісту додала святу вистава «Різдвяна казка». Учні недільної школи у простій формі говорили про вічні цінності і про важливість кожної людини в Божих очах. Особливо приємним було привітання і вручення вітального адреса від першого заступника Луцького міського голови Ігоря Поліщука.Завершилось богослужіння молитвою і врученням солодких подарунків малюкам.

Другий день Різдва був присвячений ділам милосердя, що вже стало хорошою традицією церкви. Понад 300 учасників завітало на різдвяне свято. Серед них – діти і дорослі з соціально потребуючих сімей та сімей, які опинилися в скрутних життєвих обставинах. Проводився захід у співпраці з ВОБФ «Дитяча місія. Україна» і представниками місцевої влади. Перш за все, малюків і дорослих вітали святковими колядками, а далі – піснями від служителів церкви і вихованців недільної школи. Кульмінацією свята стали вистава «Різдвяна казка» і наставницьке слово єпископа Олександра Рудинця. Завершилась зустріч молитвою із закликом до покаяння, а також врученням таких бажаних для малюків подарунків.

Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 0Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 1Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 2Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 3Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 4Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 5Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 6Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 7Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 8Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 9Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 10Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 11Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 12Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 13Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 14Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 15Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 16Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 17Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 18Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 19Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 20Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 21Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 22Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 23Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 24Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 25Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 26Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 27Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 28Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 29Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 30Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 31Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 32Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 33Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 34Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 35Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 36Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 37Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 38Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 39Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 40Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 41Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 42Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 43Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 44Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 45Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 46Святкування Різдва у церкві "Царство Боже" 47