Some title

Some Subtitle
Святкування річниці продовжується

Святкування річниці продовжується

2017-09-26 19:15:00

З 21 до 24 вересня у церкві «Царство Боже» проходила конференція Глобальної Співдружності Служителів MFG. Гості з Англії, Нідерландів, а також з різних куточків України приїхали, щоб збудовувати дружні стосунки і зростати у вірі. Назва конференції «Віра для майбутнього» спонукала розглядати події сьогодення з перспективи вічності. Колін Купер, голова Співдружності, спершу закликав присутніх поглянути назад на історію церкви. Він виділив етапи, через які Бог відбудовував Свою церкву протягом століть. Потому проповідник закликав вірою зазирнути у славне майбутнє, приготоване для Церкви Христа. Основне послання було зосереджене на тому, що народу Божому потрібна єдність – дружба і стосунки любові. Саме заради цього й існує MFG: щоб пастори і лідери церков могли знайти підтримку і розуміння серед однодумців.

Конференція стала підбадьоренням для учасників, особливо для пасторів зі сходу і півдня України, які переживають складні часи. Усі гості знайшли спільність і порозуміння, незважаючи на мову спілкування, а відтак змогли знайти нових друзів.

Святкування річниці продовжується 0Святкування річниці продовжується 1Святкування річниці продовжується 2Святкування річниці продовжується 3Святкування річниці продовжується 4Святкування річниці продовжується 5Святкування річниці продовжується 6Святкування річниці продовжується 7Святкування річниці продовжується 8Святкування річниці продовжується 9Святкування річниці продовжується 10Святкування річниці продовжується 11