Some title

Some Subtitle
Насичені і благословенні вихідні у церкві "Царство Боже"

Насичені і благословенні вихідні у церкві "Царство Боже"

2017-10-10 12:45:00

Благословенним і насиченим на події у церкві "Царство Боже" став період з 6 по 8 жовтня.

У п'ятницю 6 жовтня відбулося загальноцерковне служіння, на якому чудовим мотиваційним словом від Господа ділився пастор церкви "Еклесія" (м. Сакраменто) Олександр Рихлюк. Пастор Олександр іммігрував до США з сім'єю у віці 19-ти років. Його батько був видатним діячем Луцької п'ятидесятницької громади, до того ж провів декілька років в ув'язненні за віру у часи радянського тоталітарного режиму.
Разом з пастором Олександром Рихлюком церкву "Царство Боже" відвідали Аліна та Микола Романовичі, які були одними з перших членів та служителів церкви "Царство Боже"!

7 жовтня церква разом з "Дитячою місією. Україна" та Управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели акцію для кризових сімей - "Територія дитинства". У програмі заходу були театральні постановки, сольні виступи діток та співаків з авторськими піснями, молитва-благословення за людей за участі пасторів О. Рудинця та О. Рихлюка, та звичайно було роздано близько 100 продуктових наборів для потребуючих.
Також свято відвідали радник Луцького міського голови Ігор Поліщук та заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук, які долучилися до проведення цього заходу.

8 жовтня церква "Царство Боже" святкувала День подяки. Це служіння було особливим! Храм церкви зібрав під своїм дахом служителів першого гурту прославлення церкви "Царство Боже": Ігора Боцеровського, Аліну Романович та пастора Олександра Рудинця, які разом з громадою славили Господа старими, але назавжди близькими серцю піснями. Також сім'я Сергія та Юлії Миронців принесли до церкви на благословіння новонароджену донечку Стефанію!
Закінчилось служіння простим але дуже цінним посланням від пастора Олександра Рихлюка про язик людини і те, як він має служити людині правильно.

О 15.00 у приміщенні храму відбувся концерт гурту "Братська Рада" який створили члени церкви Сергій Курочкін та Ігор Боцеровський.

Насичені і благословенні вихідні у церкві "Царство Боже" 0Насичені і благословенні вихідні у церкві "Царство Боже" 1Насичені і благословенні вихідні у церкві "Царство Боже" 2Насичені і благословенні вихідні у церкві "Царство Боже" 3Насичені і благословенні вихідні у церкві "Царство Боже" 4Насичені і благословенні вихідні у церкві "Царство Боже" 5Насичені і благословенні вихідні у церкві "Царство Боже" 6Насичені і благословенні вихідні у церкві "Царство Боже" 7Насичені і благословенні вихідні у церкві "Царство Боже" 8Насичені і благословенні вихідні у церкві "Царство Боже" 9Насичені і благословенні вихідні у церкві "Царство Боже" 10Насичені і благословенні вихідні у церкві "Царство Боже" 11Насичені і благословенні вихідні у церкві "Царство Боже" 12Насичені і благословенні вихідні у церкві "Царство Боже" 13Насичені і благословенні вихідні у церкві "Царство Боже" 14Насичені і благословенні вихідні у церкві "Царство Боже" 15Насичені і благословенні вихідні у церкві "Царство Боже" 16Насичені і благословенні вихідні у церкві "Царство Боже" 17Насичені і благословенні вихідні у церкві "Царство Боже" 18Насичені і благословенні вихідні у церкві "Царство Боже" 19Насичені і благословенні вихідні у церкві "Царство Боже" 20Насичені і благословенні вихідні у церкві "Царство Боже" 21Насичені і благословенні вихідні у церкві "Царство Боже" 22