Some title

Some Subtitle
Василь Боєчко в гостях у церкви "Царство Боже"

Василь Боєчко в гостях у церкви "Царство Боже"

2017-10-24 12:20:00

Святкування 25-річниці церкви «Царство Боже» триває. З цієї нагоди 22 жовтня церкву відвідали гості зі Львова. Насамперед, велика честь була вітати корифея євангельського руху в Україні, священнослужителя, який здійснив новий переклад Біблії українською мовою - Василя Боєчка. Разом з ним прибув хор церкви «Воскресіння».

Як сказав єпископ Олександр Рудинець, потрібно шанувати таких наставників, як Василь Михайлович, що були готові жертвувати своєю свободою заради Євангелії.

Спочатку зі словом настанови до церкви звернувся регент хору Павло Зав’ялов. Він наголошував на тому, що в церкві важливо говорити правду з любов’ю і бути відкритими до виправлень.

Слово пастора Василя Боєчка було особливо актуальним для сьогодення. Він навів приклади видатних християн, які зробили великий внесок у розповсюдження вчення Христа на території України. Пастор наголосив на тому, що потрібно наслідувати таких наставників, дивлячись на кінець їхнього життя. Він також підкреслив важливість зв’язку між поколіннями. Пастор Боєчко зауважив, що ті, хто не знають свого минулого, не зможуть побудувати гідне майбутнє.

Незабутнє враження на прихожан церкви справив виступ хору. У його виконанні звучали відомі християнські гімни, як зворушували серця. Ніхто не залишився байдужим до чудесного хорового співу.

Василь Боєчко в гостях у церкви "Царство Боже" 0Василь Боєчко в гостях у церкви "Царство Боже" 1Василь Боєчко в гостях у церкви "Царство Боже" 2Василь Боєчко в гостях у церкви "Царство Боже" 3Василь Боєчко в гостях у церкви "Царство Боже" 4Василь Боєчко в гостях у церкви "Царство Боже" 5