Some title

Some Subtitle
Конференція ДУХЦ "Царство Боже"

Конференція ДУХЦ "Царство Боже"

2018-08-13 13:40:00

11-12 серпня в церкві «Єдність» м. Херсон відбулася регіональна конференція Духовного управління християнських церков «Царство Боже» в Україні.

Конференція зібрала пасторів, лідерів і служителів з південно-східного регіону. Це був чудовий час прославлення Бога, спільної молитви, палких проповідей та мудрої настанови від єпископа Олександра Рудинця. Християни приймали разом причастя, молилися один за одного та чимало часу проводили у дружньому спілкуванні.

Перший день конференції завершився пасторсько-лідерською зустріччю, яка зібрала більше 20 служителів. Серед них були не лише члени об’єднання, але й пастори з різних церков Херсону. В цей час єпископ Олександр і його дружина Ольга ділилися своїм баченням щодо подальшого зрощення і розвитку церков.

Значимою подією другого дня стала молитва рукопокладання на пасторське служіння Щербакана Миколи і Наталії з Нової Каховки та Кузьменко Веніаміна й Тетяни з Херсону.

Завершилась конференція молитвою єпископів і пасторів за особисті потреби людей.
Організатори й учасники конференції з нетерпінням чекають наступного з’їзду церков ДУХЦ «Царство Боже» в Україні.

Конференція ДУХЦ "Царство Боже" 0Конференція ДУХЦ "Царство Боже" 1Конференція ДУХЦ "Царство Боже" 2Конференція ДУХЦ "Царство Боже" 3Конференція ДУХЦ "Царство Боже" 4Конференція ДУХЦ "Царство Боже" 5Конференція ДУХЦ "Царство Боже" 6Конференція ДУХЦ "Царство Боже" 7Конференція ДУХЦ "Царство Боже" 8Конференція ДУХЦ "Царство Боже" 9Конференція ДУХЦ "Царство Боже" 10Конференція ДУХЦ "Царство Боже" 11Конференція ДУХЦ "Царство Боже" 12Конференція ДУХЦ "Царство Боже" 13Конференція ДУХЦ "Царство Боже" 14