Some title

Some Subtitle
Відкриття реабілітаційного центру

Відкриття реабілітаційного центру

2019-02-04 13:15:00

19 січня поблизу Києва відбулося відкриття реабілітаційного центру при ДУХЦ «Царство Боже» в Україні. Тепер з’явилось ще одне місто-прихисток для тих, хто потребує допомоги, змін у житті і Божого звільнення.Директор центру Костянтин Лисенко доклав чимало зусиль, аби підготуватись до прийому пасторських команд. Гості прибули з церков об’єднання, які знаходяться у північній і центральній частині України.Урочистості з нагоди відкриття розпочались палким поклонінням Богу від групи прославлення церкви «Осанна» (м.Олевськ Житомирської обл.). Далі присутні почули мудре слово настанови від єпископа Олександра Рудинця (м. Луцьк Волинської обл.). Потому лунали численні привітання від гостей. Зокрема, до слова були запрошені: пастор церкви «Царство Боже» Олександр Компанець (м. Київ), пастори Юрій Гуленко (мкр. Бортничі), Григорій Мирончук (м. Олевськ), Олена Кулакова (м. Житомир) та Олекса Рудинець (м. Ківерці), а також директор ІНСТЕ в Україні Теммі Свейлз та лідер реабілітаційного служіння церкви «Царство Боже» м. Луцьк Наталя Цикорська.

Сольні номери у виконанні Костянтина Лисенка та братів з Бортничів продовжили святкове богослужіння. Кульмінацією зустрічі стала молитва благословення за реабілітантів та роботу реабілітаційного центру. Єпископ Олександр благословляв цей центр, щоб через його роботу люди звільнялись від залежностей і спасалось багато душ.
Загалом, захід пройшов у мирі і братерській єдності. Завершилось святкування смачним бенкетним обідом.
Ми відкриті служити людям. Дзвоніть, приїжджайте. Якщо бажаєте, можете підтримати служіння реабілітаційного центру матеріально, продуктами чи іншими ресурсами.

Відкриття реабілітаційного центру 0Відкриття реабілітаційного центру 1Відкриття реабілітаційного центру 2Відкриття реабілітаційного центру 3Відкриття реабілітаційного центру 4Відкриття реабілітаційного центру 5Відкриття реабілітаційного центру 6Відкриття реабілітаційного центру 7Відкриття реабілітаційного центру 8Відкриття реабілітаційного центру 9Відкриття реабілітаційного центру 10