Some title

Some Subtitle
Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні

Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні

2019-09-03 11:50:00

26-30 серпня у Бердянську відбулася щорічна конференція ДУХЦ «Царство Боже» в Україні.

Вона зібрала учасників з 12 різних міст України та гостей з Німеччини. Конференція називалась "При воді" і була зорієнтована на підготовку християн до виходу за межі церкви для євангелізації.

Проповіді єпископа Олександра Рудинця та семінари гостя з Німеччини Артура Раммлера стали хорошим збудуванням і мотивацією для учасників конференції.
Зокрема, Олександр Рудинець зазначив, що, подібно до апостола Павла, кожен з нас в першу чергу покликаний для благовістя Євангелія Царства. Єпископ зосередив увагу християн на суті цього Євангелія і мотивував їх сміливо благовіствувати людям.
Уже наступного дня всі учасники конференції відправились до моря, щоб проповідувати Євангеліє при воді. Завдяки цьому сотні людей почули про Бога просто перебуваючи на пляжі чи прогулюючись біля моря.
Важливою частиною конференції став семінар Артура Раммлера під назвою «Христос - кінець Закону на праведність кожному віруючому». У ньому спікер наголосив, що Ісус виконав закон Мойсея, тому сьогодні ми маємо жити не як раби гріха, а як раби Ісуса.
В останній день конференції єпископ Олександр Рудинець, його дружина Ольга і гості з Німеччини молилися за пасторів і служителів усіх церков об'єднання. Ця молитва-благословення та спільна молитва всіх учасників з'їзду стала чудовим завершенням конференції.

Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні 0Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні 1Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні 2Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні 3Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні 4Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні 5Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні 6Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні 7Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні 8Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні 9Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні 10Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні 11Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні 12Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні 13Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні 14Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні 15Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні 16Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні 17Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні 18Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні 19Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні 20Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні 21Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні 22Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні 23Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні 24Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні 25Конференція ДУХЦ "Царство Боже" в Україні 26