Some title

Some Subtitle
Сімейне служіння святкує свою 11-ту річницю

Сімейне служіння святкує свою 11-ту річницю

2017-11-29 13:25:00

У листопаді сімейне служіння церкви «Царство Боже» відзначило свою 11-у річницю. З цієї нагоди було організоване свято для всієї церкви.

Розпочалося дійство зі слів настанови від пастора Олександра Рудинця. Пастор говорив про роль чоловіка і дружини. Зокрема, він підкреслив, що робота чоловіків полягає в тому, щоб забезпечувати надійну основу для своїх дружин і дітей. І часто їхній внесок невидимий, як не видно фундамент будинку, що тримає будівлю непохитною. А те, що робить дружина – більш видима частина. Тому важливо кожному виконувати свою роль і цінувати один одного.

Святкування доповнювали смачні наїдки, веселі конкурси і відео. Особливе місце мало вшанування ювілярів – сімейних пар, які цього року святкують «круглі» річниці. Кожна з них отримала подарунок. Також завжди очікуваною на церковних святах є лотерея, на якій цього разу розігрували смачні призи. На завершення вечора кожен отримав шматок величезного торта, якого з любов’ю приготувала сестра з церкви.

Загалом свято послужило для утвердження однієї з найважливіших цінностей у Божому Царстві, - цінності сім’ї.

Сімейне служіння святкує свою 11-ту річницю 0Сімейне служіння святкує свою 11-ту річницю 1Сімейне служіння святкує свою 11-ту річницю 2Сімейне служіння святкує свою 11-ту річницю 3Сімейне служіння святкує свою 11-ту річницю 4Сімейне служіння святкує свою 11-ту річницю 5